10 / 13 - 05 - 2012 tarihleri arasında öğrenci gurubumuzla orada bulunduk.yönetimden tutunda temizlik ekibine kadar herkesden çok güzel ilgi gördük.odalarımız hergün temizlendi.tüm personel güler yüzlü ve yardım sever idi.özellikle bunu söylemeden geçemeyecegim mutfak şefimiz ve ekibine ayrı bir teşekkürü hakkediyorlar; o zaman yaklaşık 800 kişilik menü hazırlayıp ikramda bulunuyorlardı ve süper yemekler yapıyorlardı.işlerinde kolaylık,başarı ve bol müşteriler diliyorum teşekkürler.
adil yılmaz
halil kale fen lisesi turgutlu / manisa
Geçen hafta bamtur ile side club bella sun adında güya 4 yıldızlı otele gittik. lobiye girdiğinizde adam gibi bir yer zannediyorsunuz ama acı gerçekler öğlen yemeğinde başlıyor.
odalar ve tuvaletler temiz ama havlular 3 günde bir değişiyor; o da siz söylerseniz. birkaç garson arkadaş dışında çalışanlar ilgisiz, işi bilmez insanlar. müdür diye gezinen tipler ne yaptıklarından habersiz etrafa bakan, müdürlüğün mâ’sinden anlamayan insanlar. türklerin bu kadar aşağılandığı-ilgisiz davranıldığı başka bir yer daha yoktur sanırım.
1.200 kişilik tesiste 100 adet şezlong ve 10 adet şemsiye mevcut havuz başında. sabah yedide bile inseniz boş şezlong yok. tatile gelen bizler şezlong kapmak için saatimizi sabah altıya kurup aşağı iniyoruz ama kendini zeki zanneden rus yanlısı türk düşmanı çalışanlar arkamızdan havluları toplayıp bizi açıkta bırakıyor.
yemekleri berbat. içecekler side cola, cihancan cola gibi abuk sabuk içecekler. biranın yarısından fazlası su, rakı deseniz ne olduğu belli değil. afiyetle tek içebileceğiniz şey soda onu da 2 dakikada bitirmeniz lazım ki asidi kaçmasın.
yanlızca otelde bir konuyu atlamamak gerekiyor oda animatör arkadaşlar onlara çok teşekür ediyorum. onlar olmasa otel 10 üzerinden 3 giderseniz paranızla rezil olacaksınız .