Ben bu oteli internetten buldum ve kendimi çok şanslı görüyorum çünkü çok isabetli bir seçim yapmışım,denize çok yakın havuzu temiz ve geniş odalar ve heryer hijyenik,hergün havlu ve çarşaflar değişiyor,personel çok güler yüzlü ve ilgili,ayrıca en önemlisi çok ekonomik,yemek ve içki fiyatları sürekli masalarda menülerde duruyor mesela bir şişe bira 4tl ..ayrıca otelde sürekli kalmayın turlara katılın safari turu ve tekne turlarına katılın süper yerler göreceksiniz ve çok eğleneceksiniz,turlar kişi başı 30tl yemekde içinde..kesinlikle ekonomik ve temiz otel arıyanlara tavsiye ederim..
19-22 eylül arası 3 gece konakladığımız bu oteli gayet beğendim.çalış plajına 50 metre mesafede.havuzu fena değil ve özellikle yemekleri güzel.mezeler lezzetli.havuz barında bira 4 lira tek rakı 6 lira.
Öncelikle tatil için otel pansiyon gibi yerler de kalan arkadaşların lütfen iyi veya kötü kaldıkları yerle ilgili görüşlerini paylaşmalarının çok önemli olduğunu düşünüyorum.ben remer otel de iki gün kaldım ve resmen kaçtım..kelime oyunu ile müşteriyi kandırmanın en kolay yolunu tutturmuşlar. bize gün boyu alkollü içecekler harici her şeyin ücretsiz ikram edileceğini söylediler.ama öyle olmadığını oda numaramızı devamlı sormaların dan şüphelenmemizle başladı.içtiğimiz su ya bile adisyon açmışlar. garsonlar sadece kendilerinin not aldığını ifade ediyorlardı. resepsiyona durumu ifade edince sadece çayın ve sadece yemekler de verilecek olan bir şişe suyun ücretsiz olduğunu anlattılar.hiç yaptıkları kelime cambazlığı ve müşteriyi aptal yerine koymanın mağrurluğu ile bizim yanlış anladığımızı ifade ettiler. tam pansiyon kalmamış olsak neler yaparlar dı bilemiyorum .