Balayı için gittiğim otelde gerek otel sahibi gerek çalışanlar bizi çok güleryüzlü karşıladı.hem oda hem mutfak temizliği harikaydı.yemeklerde süperdi.yediğim bulgur pilavinin tadı hala damagimda.tekrar teşekkürler seneye ordayiz yine...
Gökova zaten bir cennet.otelin eşsiz mimarisi ve otantik yapısı o kadar büyüleyici ki kendinizi osmanlı saraylarında hissediyosunuz ve hissettiriliyosunuz.güler yüzlü personel ve kalite insan başka ne isteyebilirki.
Ben hüsnü taşın yorumlarına katılmıyorum.otel rezervasyon şikayetlerini okudum.bir atasözü vardır meyva veren ağaç taşlanır. iş seyahati için gittiğim karia idyma hotelde konakladım.gayet temiz ve kaliteli bir otel.yazın oteli üç aylığına bir başkaları işletmiş.o arkadaşım bundan dolayı bir şikayeti olmuş olabilir.yada oteli kıskandı bilemem.
Bence harika bir otel.hele eşsiz mimarisi bir başka güzel.doğayla iç içe.otele ilk girişte başlyor güzellikler insanın içini ferahlatıyor.otelin sahipleri ise canayakın.içten.samimi.tam bir aile oteli.çalışan elemanları güleryüzlü ve saygılı.yemekleri ise ayrı bir güzel ve temiz.huzur arayanlara ve dinlenmek isteyenlere tavsiye ediyorum.çünkü çok güzel bir otel gidip görmenizi isterim.sadece oteli görmekle kalmayacaksınız o eşsiz güzellikleride görmüş olacaksınız.
Ben o tarihlerde otelde konakladım 15 aile 7 gün kaldık hotel çok güzeldi ama her insan memnun olamaz herkesin düşüncesi farklıdır bagzıları aparta geldim zanneder oteli görünce ne yaptıgını bilemez ben yorum yapan kişiyi tanıyorum zaten o kişi ögle bir otelde kalamaz sayısal lotodan ikramiye kazanmış ondan gelmiştir zaten birdaha zaten onu almazlar bile otele son sözüm otel harika ve dogayla iç içe
Ben bu otel1 cok begend1m bence gayet tem1z katlarda cal1asan bayan esyalar1m1z1 b1le katlay1p dolaplara yerlest1ryodu yemeklerde h1c fena deg1ld1 zaten otel hep doluydu kotu b1 otel olsa zaten terc1h ed1lmezd1 heralde
Burada yorum yapan emrah aytiş otel sahiplerinde emre aytiş'in kardeşi.yani yaptığı yorum sadece otele müşteri çekmek için yapılan bir yanıltıcı ve kandırmaca bir yorum.
bu otel hakkında yazılacak çok şey var ama çok detaya girmek istemiyorum.normal bir insanın bu otelde konaklayıp tatil yapması neredeyse imkansız.ben sadece 1 gece dayanabildim ve oteli terk ettim eşimle beraber.odalarından tutunda servisine kadar temizliğine kadar rezelet ötesi bişey.burda oteli idare edenlerin tek kaygısı para kazanmak ama hizmet etmemek.kişi başı 65 ytl verip rezil bir tatil geçirmek isteyen arkadaşlar gidebilirler ama inanın bu fiyata okadar çok kaliteli ve güzel oteller varki bu paraya yazık olur.loneawk666 kodlu arkadaşın yorumlarına aynen katılıyorum.
Otel el değiştirdigi için herşey cok farklı olmuş personel cok güler yüzlü ve içten.. yemekler ve servis mükkemmeldi.. bence tavsiye ederim giderseniz mutlu kalcagınızı umuorum..
Bence gitmeyin, buzdan insanların yönettiği hizmet kalitesine önem verilmeyen, yemek kalitesi sıfır sana sadece müşteri ve para gözü ile bakılan yer,banyosunda düşme riski çok yüksek düşersen ölme riski %50, yataklar kalitesiz ve içe çökük, klima sadece rüzgar üflüyor, pike ve battaniyeler delik nuhtan kalma, allahtan oda ve üzerinde bir çatı var.